Advocatenkantoor
Alphen aan den Rijn

La Gro Advocaten is een ambitieus middelgroot advocatenkantoor met meerdere vestigingen in de Randstad. Ons advocatenkantoor in Alphen aan den Rijn bevindt zich in het Groene Hart. Het advocatenkantoor is de aangewezen partij voor bedrijven, ondernemers en overheden. Onze specialismen sluit naadloos aan op de uitdagingen die zij dagelijks tegenkomen.

Specialisaties

Het advocatenkantoor in Alphen aan den Rijn richt zich op middelgrote tot grote ondernemingen en lokale, regionale en landelijke overheden. Wij zijn dé sparringpartner en adviseur voor onze cliënten, ondersteunen proactief op de achtergrond en treden naar buiten zodra dat nodig is. Dat doen we vanuit verschillende specialismen en in het bijzonder voor:

Onze aanpak

Als sparringpartner adviseren wij ondernemers, aandeelhouders en bestuurders. Daarnaast verlenen we al jarenlang juridische bijstand aan gemeenten en andere overheden. Onze specialisten bieden een klankbord bij het nemen van dagelijkse beslissingen met juridische implicaties en vertalen abstracte juridische vraagstukken naar concrete oplossingen.

Wij zijn in staat om buiten de bestaande kaders te denken en richten onze blik op uw toekomst. Door de verschillende subspecialismen binnen het team van advocaten kunnen wij u snel en goed van specialistisch advies voorzien en u adequaat bijstaan in een juridische procedure of onderhandeling.

Advocaat in Alphen aan den Rijn nodig?

Wilt u een vraag aan ons voorleggen of vrijblijvend sparren over een samenwerking? Bel of mail ons. Onze advocaten in Alphen aan den Rijn beantwoorden al uw vragen, helpen u verder en denken vooruit.

Adres

Prins Bernhardlaan 35
2404 NE Alphen a/d Rijn
Postbus 155, 2400 AD

Contact

Email: [email protected]
Telefoon: +31 172-503 250

Voor wie wij werken

Wij bedienen een breed scala aan cliënten die actief zijn in verschillende sectoren. Van lokale overheden, non-profits, familiebedrijven, semi-overheid tot internationale ondernemingen. Ook de sectoren van onze cliënten zijn voor ons bekend terrein. U kunt hierbij denken aan vastgoed, industrie, food of de reisbranche.

Bel La Gro Advocaten