Advocatenkantoor Den Haag

Wij zijn een ambitieus advocatenkantoor met meerdere vestigingen in de Randstad. Ons advocatenkantoor in Den Haag bevindt zich in het bedrijvige WTC gebouw. Het advocatenkantoor heeft een internationale focus en beschikt onder andere over een Asia Desk. Met meer dan 12 jaar ervaring zijn we één van de meest toonaangevende juridische Azië-experts in Nederland.

Specialisaties

Onze advocaten in Den Haag hebben verschillende specialismen. In grote lijnen richt het advocatenkantoor zich op middelgrote tot grote ondernemingen en lokale, regionale en landelijke overheden. Door de verschillende subspecialismen in het team kunnen wij u snel en goed van specialistisch advies voorzien. De kracht van ons team in Den Haag ligt in het bijzonder bij:

Onze aanpak

Voor onze cliënten zijn wij een belangrijke sparringpartner en adviseur. We ondersteunen proactief op de achtergrond en treden op naar buiten zodra dit nodig is. Onze advocaten zijn een klankbord bij het nemen van dagelijkse beslissingen met juridische implicaties en vertalen abstracte juridische vraagstukken naar concrete oplossingen.

Advocaat in Den Haag nodig?

Bent u op zoek naar een ervaren advocaat in Den Haag? Neem vrijblijvend contact op met ons kantoor. We bespreken graag de mogelijkheden voor een samenwerking.

Adres

WTC The Hague
Prinses Beatrixlaan 582
2595 BM Den Haag
Postbus 16131, 2500 BC

Contact

Email: [email protected]
Telefoon: 070-7900 130

Voor wie wij werken

Wij bedienen een breed scala aan cliënten die actief zijn in verschillende sectoren. Van lokale overheden, non-profits, semi-overheid tot internationale ondernemingen. Ook de sectoren van onze cliënten zijn voor ons bekend terrein. U kunt hierbij denken aan vastgoed, industrie, food of de reisbranche.

Bel La Gro Advocaten