Advocatenkantoor Leiden

La Gro Advocaten is een ambitieus middelgroot kantoor met meerdere locaties in de Randstad. Ons advocatenkantoor in Leiden bevindt zich in het rijksmonument en prachtige oude Zeevaartschool. Het Leidse kantoor richt zich op dagelijkse juridische dilemma’s van ondernemers en instanties en heeft een groot ervaren team dat zich specifiek op overheden richt. Het team Overheid, bestaande uit 20 advocaten met ieder hun eigen specialisme, verleent al jarenlang juridische bijstand aan gemeenten, regionale en landelijke overheden.

Specialisaties

Ons team treedt op als huisadvocaaat, biedt een nieuw perspectief en laat wetten en regels in uw voordeel werken. Door de verschillende subspecialismen kunnen wij u snel en goed van specialistisch advies voorzien. Dit geldt in het bijzonder voor:

Onze aanpak

Wij zijn een belangrijke sparringpartner en adviseur voor onze cliënten. Onze advocaten zijn een klankbord bij dagelijkse beslissingen met juridische implicaties en vertalen abstracte juridische vraagstukken naar concrete oplossingen. Wij zijn proactief aanwezig op de achtergrond en treden op de voorgrond zodra dit nodig is. In multidisciplinaire teams werken we nauw samen met andere specialisaties.

Advocaat nodig in Leiden?

Zoekt u een ervaren advocaat in Leiden? Neem vrijblijvend contact op met ons advocatenkantoor in Leiden. We bespreken graag de mogelijkheden voor een samenwerking en beantwoorden al uw vragen.

Adres

Noordeinde 2A
2311 CD Leiden
Postbus 2020, 2301 CA

Contact

Email: [email protected]
Telefoon: 071-5124443

Voor wie wij werken

Wij bedienen een breed scala aan cliënten die actief zijn in verschillende sectoren. Van lokale overheden, non-profits, semi-overheid tot internationale ondernemingen. Ook de sectoren van onze cliënten zijn voor ons bekend terrein. U kunt hierbij denken aan vastgoed, industrie, food of de reisbranche.

Bel La Gro Advocaten
Advocatenkantoor Leiden