Ontwerp zonder titel (23)

Strafrecht

Het strafrecht is een breed rechtsgebied en bevat rechtsregels voor particulieren, ondernemers, overheden en bedrijven. Het strafrecht team van La Gro Advocaten heeft meer dan 30 jaar ervaring in het strafrecht. Onze advocaten hebben ervaring als strafpleiter in de meest uiteenlopende strafzaken. Zij doen zaken op het terrein van bestuurlijke sancties, zoals op grond van de Arbowet en de Wet Arbeid Vreemdelingen, procedures bij het CBR, ondernemingsstrafrecht en faillissementsfraude.

Wanneer u te maken krijgt met het strafrecht komt er veel op u af. Wij staan altijd voor u klaar en overleggen regelmatig met u over hoe wij u kunnen bijstaan. U kunt altijd bij ons terecht met al uw (juridische) vragen. Wij begrijpen als geen ander dat u in onzekere tijden op zoek bent naar duidelijkheid over uw juridische positie, nu en in de toekomst. 

Ons strafrecht team is in het bijzonder gespecialiseerd in ondernemingsstrafrecht en verkeerszaken. Onze advocaten hebben daarin meer dan 30 jaar relevante werkervaring, beschikken over specialistische juridische kennis en zijn op de hoogte van alle laatste juridische ontwikkelingen.  

Hiervoor kunt u bij ons terecht

Als ondernemer kunt u te maken krijgen met het strafrecht. Bijvoorbeeld een strafrechtelijk onderzoek naar u of uw onderneming of een ‘preventief’ onderzoek of uw onderneming nog voldoet aan de bestaande wet- en regelgeving. De consequenties van een strafrechtelijk onderzoek, belastingcontrole of het strafbaar handelen door een van uw medewerkers kunnen zeer ingrijpend zijn. 

Ondernemingsstrafrecht advocaat inschakelen 

Het is verstandig om u bij te laten staan door een ondernemingsstrafrecht advocaat. Wij zijn gespecialiseerd in het strafrecht voor ondernemers en kunnen u onder andere bijstaan bij juridische vraagstukken over: bestuursrechtelijke sancties, fraude, arbeidsongevallen, bedrijfsdiefstal, valsheid in geschriften, FIOD-zaken, huiszoekingen en (politie)invallen. 

Jaarlijks gaan duizenden bedrijven failliet in Nederland. Bij een kwart van de faillissementen is volgens het Openbaar Ministerie sprake van fraude. Er is sprake van faillissementsfraude indien de fraude is gepleegd voorafgaand, tijdens of middels het failliet (laten) gaan van een bedrijf. Er zijn meerdere vormen van faillissementsfraude die schuldeisers kunnen benadelen.  

Wanneer u van faillissementsfraude wordt verdacht, is het van belang u te laten adviseren door een faillissementsfraude advocaat. Wij kunnen proactief adviseren over de te nemen stappen als u wordt verdacht of bent gedagvaard.

In het verkeer kunt u in aanraking komen met het strafrecht, zoals rijden onder invloed, excessieve snelheidsovertredingen, veroorzaken van een ernstige aanrijding, doorrijden na een aanrijding, rijontzegging of het invorderen van het rijbewijs. 

De sectie strafrecht van La Gro Advocaten heeft jarenlange ervaring en expertise in het bijstaan van cliënten, in zowel de procedures bij de strafrechter als bij het CBR. Wij kunnen u bijstaan als u betrokken bent geraakt bij een ongeval, een verkeersboete heeft ontvangen, uw rijbewijs (mogelijk) ingevorderd wordt of als u een (mogelijke) rijontzegging krijgt.  

Bel: 0172-503 250