Beemup - contracten IE en ICT

Beemup is een tech start-up die een metaverse ontwikkelt, (het gehele netwerk van aan elkaar gekoppelde virtuele 3D-ruimtes waarin de gebruikers, vaak door middel van avatars, interactief kunnen rondkijken en interageren). Voor dit metaverse wil Beemup seed-financiering ophalen, onder meer door uitgifte van een cryptomunt. De Your Open Metaverse Token (YOM-token) is een door Beemup ontwikkelde cryptomunt die bezitters in staat stelt om te investeren in het metaverse van Beemup.

Onze toegevoegde waarde 

Het I.E. & ICT-recht team van La Gro helpt Beemup met het sluiten van de verschillende contracten die nodig zijn om het platform live te laten gaan. In het bijzonder adviseren wij Beemup over de mogelijkheden om de YOM-token uit te geven binnen de huidige en toekomstige wet- en regelgeving. 

Het multidisciplinaire team van I.E. & ICT recht heeft brede ervaring met het begeleiden van projecten en financieringen met gedecentraliseerde digitale valuta (cryptocurrency). Door onze kennis te bundelen met deze ervaring kunnen wij bij projecten als Beemup van passende oplossingen en adviezen voorzien.