Werken bij La Gro

Nét anders

Wij zijn La Gro. Wij staan voor elkaar, voor ontwikkeling en voor goed en leuk, werk. Ons motto is niet voor niets “samen vooruit voor duurzame groei”. Wij doen het nét anders dan andere advocatenkantoren. Onszelf blijven terwijl we een forse groei doormaken, dat slaat aan.

 

 

Ruimte

Bij ons is ruimte. Ruimte om jezelf te zijn, ruimte om aandacht voor jezelf en elkaar te hebben en ruimte om je kop boven het maaiveld te steken. Professionele ontwikkeling gaat hand-in-hand met persoonlijke ontwikkeling. Wij nemen immers mensen aan; geen CV’s, cijferlijsten of clientportfolio’s. Wij schenken veel aandacht aan teamontwikkeling, vaardigheden en een goede balans tussen werk en privé.

Wat heb jij nodig om succesvol te zijn? En wat is jouw definitie van “succesvol” eigenlijk, in deze levensfase en met jouw unieke talenten? Wij laten jouw leercurve je niet overkomen. Je neemt zelf regie over je loopbaan. Daarin word je begeleid. De nodige ruimte wordt geboden.

Ons succes

Je bent, zometeen, verbonden aan een top 30 advocatenkantoor, met vestigingen in Den Haag (WTC) en Alphen aan den Rijn. In teamverband werk je aan uitdagende cases voor (middel)grote ondernemingen en voor regionale, landelijke overheidsorganisaties en internationale cliënten.

Deze cliënten zijn – velen al hele lange tijd – cliënt bij La Gro vanwege de combinatie van uitstekende dienstverlening, gecombineerd met een nuchtere kijk op zaak. We zijn Legal Business Partners met relevante sectorkennis. Ons (internationale) netwerk is op orde, zodat we onze cliënten écht verder kunnen helpen die duurzame groei door te maken.

LAGRO_Office1_066-min

Persoonlijk, nieuwsgierig & vindingrijk

Onze cultuur

Onze kernwaarden zijn persoonlijk, nieuwsgierig, ondernemend en vindingrijk. En dat is niet alleen van toepassing zijn hoe we werken, maar ook hoe we samenwerken. We zijn nieuwsgierig naar elkaar. De sfeer is bij ons persoonlijk, betrokken en toegankelijk. Iedereen is aanspreekbaar. Iedereen heeft zijn of haar eigen aandeel in ons succes. Bij ons zit je niet stil en blijf je jezelf als mens en professional continue ontwikkelen, onder meer vanuit onze La Gro Academy. 

Wat vinden wij talent?

Wij hebben een eigen definitie van talent. Wij vinden talent die mensen die nieuwsgierig zijn: naar de ander, naar de omgeving en blijvend naar zichzelf. Ook bereidheid om aan te passen (“learning agility”) is onderdeel van “talentvol”. Immers; de ontwikkelingen gaan snel. Tenslotte zijn creativiteit en de mate van samenwerking succesbepalende factoren voor onze ontwikkeling van ons kantoor. Daar zoeken we de juiste mensen voor. 

Werken bij La Gro

Bij vacatures zoeken wij een echte aanvulling op het huidige team. Hierbij kijken we eerst hoe het huidige team is samengesteld. Zodat jij, met je eigen talent en eigenheid, een aanvulling blijft en ook zo wordt gewaardeerd.

Met divers samengestelde teams benutten we talent en zetten we ieders kracht in. Zó stroomt talent door en leren we van elkaar. Bij La Gro heb je de vrijheid, flexibiliteit en ruimte om te groeien. Om succesvol te blijven en verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen groei, is persoonlijk leiderschap een belangrijk uitgangspunt

Hiernaast zijn wij initiatiefnemers van het diversiteitsprogramma “Catch your wave”. Met dit programma bieden we talenten met een diversiteitsachtergrond op een laagdrempelige manier de mogelijkheid om kennis te maken met grote Haagse werkgevers. Ze krijgen competentiemodules die ze op de universiteit of HBO niet krijgen.

Werken bij La Gro betekent werken in een dynamische, multidisciplinaire, omgeving. De cliënt staat centraal.

Daarvoor willen we hen, hun branche en hun uitdagingen goed begrijpen. Aandacht besteden. Dat doen we op het vlak van relatie(beheer), door focus aan te brengen op specialisatieniveau, de juiste toegevoegde waarde te leveren en cross-selling waar te maken. Om voor onze cliënten de beste oplossing te bieden. Het gaat ons om hén. En door de juiste aandacht te blijven besteden aan onze waarden, onszelf en elkaar kunnen wij hén het beste bedienen.

Bij La Gro is veel ruimte voor vakinhoudelijke ontwikkeling en goede samenwerking. Ons kantoor behandelt uitdagende, complexe juridische vraagstukken en vertaalt deze naar een pragmatisch advies op maat.

Ben je een ervaren advocaat en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een goed middelgroot kantoor waar ruimte voor jou is en aandacht voor elkaar?

Heb je net je universitaire rechtenstudie afgerond en wil je je loopbaan in de advocatuur bij ons starten? Of ben jij als niet-juridisch professional gewend topkwaliteit te leveren in jouw vakgebied en ben je klaar voor de volgende carrièrestap? Bij La Gro zijn volop ontwikkelmogelijkheden en wij zijn altijd op zoek naar gedreven en scherpzinnige professionals.

Onze ruim 60 advocaten en juristen en zo’n 40 staf- en back-office medewerkers werken in een informele, proactieve omgeving, waarin persoonlijke ontwikkeling gefaciliteerd wordt en ruimte is voor informele, sociale en sportieve activiteiten, zoals kantoorborrels en wintersportvakanties.

Zit jij in de eind bachelors, of master fase van je universitaire rechtenstudie en wil je in de praktijk ervaren en bekijken of de advocatuur bij je past? Tijdens een studentstage draai je 8 weken mee in de dagelijkse praktijk van ons kantoor. Je kan een kantoorbrede stage lopen of een rechtsgebied specifiek stage. Je buigt je over juridische vraagstukken, woont cliëntbesprekingen en zittingen bij en ervaart de werksfeer op ons advocatenkantoor. Je bent echt één van ons. 

La Gro legt de lat hoog als het gaat om vakinhoudelijke ontwikkeling. Bij ons sta je niet stil en blijf je jezelf ontwikkelen met behulp van onze La Gro Academy. Met cursussen en trainingen ontwikkelen juridische medewerkers en advocaat-stagiairs zich tot volwaardige advocaten. Daarnaast zijn wij aangesloten bij het samenwerkingsverband Netlaw die een eigen erkende opleidingsinstelling heeft: NetlawAcademy. De externe tak van de La Gro Academy geeft trainingen en workshops aan bijvoorbeeld gemeenten en andere partijen.

De La Gro Academy is speciaal ontwikkeld voor juridisch medewerkers en advocaat-stagiairs in dienst bij La Gro. De academy is een aanvulling op de externe Beroepsopleiding Advocatuur. We bieden trainingen, workshops en cursussen aan over onder andere: processtukken schrijven, legal English, informatie- en bewijsrecht, beslag- en executierecht en presentatievaardigheden.