Over ons

Wij zijn La Gro. Advocaten sinds 1902 en voorheen bekend als La Gro Geelkerken Advocaten. Als onafhankelijk advocatenkantoor bedienen wij onze nationale en internationale cliënten vanuit onze vestigingen in Den Haag (hoofdkantoor) & Alphen aan den Rijn. Met ruim 60 advocaten en 35 medewerkers richten wij ons dagelijks met vereende krachten op complexe juridische dilemma’s en het strategisch adviseren van (internationale) ondernemingen, non-profit organisaties en overheden.

LAGRO_Office1_225

Samen vooruit voor duurzame groei

Onze juridische dienstverlening gaat verder dan zaken winnen en geschillen oplossen. Als strategisch partner helpen wij juist om problemen te voorkomen, organisaties toekomstbestendiger te maken en bestuurders te adviseren over de juiste koers. Hierbij nemen wij graag de verantwoordelijkheid voor het proactief managen en het integreren van alle juridische aspecten en processen. Wij zien onszelf daarom als een legal business partner die een duurzame bijdrage levert aan het succes van onze cliënten.

Als full service advocatenkantoor combineren wij onze kennis en kunde met economische en maatschappelijke ontwikkelingen binnen een breed scala aan sectoren.

Hierdoor kunnen wij onze cliënten vanuit meerdere gespecialiseerde expertises bedienen en maken wij onze rol als legal business partner ook echt waar.

Wij hechten veel waarde aan onze eigen La Gro cultuur. Onze merkwaarden illustreren onze mentaliteit; persoonlijk, nieuwsgierig, ondernemend en vindingrijk. Deze mentaliteit is voor ons een groot goed. Dit maken wij zichtbaar en voelbaar met zowel interne als externe La Gro activiteiten.

 

 

Bel: 0172-503 250