25 februari 2021

LGGA adviseert CarePack bij aansluiting bij Bark Packaging Group

CarePack Holland B.V., specialist in verpakkingen voor gevaarlijke stoffen en temperatuur gecontroleerde verpakkingen, is recent toegetreden tot de Bark Packaging Group. Bark Packaging Group ontzorgt klanten in onder andere de chemische, farmaceutische, food en automotive sector op het gebied van ontwikkeling, ontwerp, inkoop, logistiek en voorraadbeheer van rigide en flexibele verpakkingen. De bundeling van met name kennis en expertise stelt beide partijen in staat om klanten nog beter te bedienen en de gezamenlijke marktpositie verder uit te bouwen.

De aandeelhouders en bestuurders van CarePack zijn bij de gedeeltelijke verkoop bijgestaan door specialisten van La Gro Advocaten in samenwerking met financieel en fiscaal adviseurs van Berghoef Accountants en Adviseurs.

Lambert Dekkers, die samen met medeoprichter Marc Sollewijn Gelpke van CarePack aanblijft als bestuur van CarePack: ‘Wij zijn blij met deze nieuwe stap in de ontwikkeling van ons bedrijf. Als onderdeel van Bark Packaging Group hebben wij de slagkracht om onze groei sterker vorm te geven en zijn er voordelen op het gebied van innovatie en productontwikkeling, commercie en professionalisering van de bedrijfsvoering. Wij zien ernaar uit om samen te bouwen aan de toekomst van ons bedrijf.’ Het in 1992 opgerichte CarePack Holland is in de voorbije jaren uitgegroeid tot een gerenommeerde toeleverancier van verpakkingen voor de (petro)chemische en (bio)medische sector. Naast het leveren van verpakkingen adviseert CarePack klanten bij verpakkingsvraagstukken en ontzorgt het klanten op het gebied van productontwikkeling, certificering en testen, transport en op- en overslag.

De juridische advisering en de onderhandelingen namens verkopers alsmede de vastlegging van de afspraken in de contractsdocumentatie zijn in goede onderling contact met verkopers en koper uitgevoerd door Mathijs Arts en Pieter van den Oord namens La Gro. In het transactieteam werd nauw samengewerkt met adviseurs van Berghoef Accountants en Adviseurs onder leiding van Tom Domic.

Contact

Voor vragen over fusies en overnames kunt u contact opnemen met Mathijs Arts en Pieter van den Oord of een van onze andere specialisten van de sectie Ondernemingsrecht. Zij staan u graag te woord.

Auteur
Mr. P.B.J. (Pieter) van den Oord

Advocaat & Partner

Auteur
Mr. M.M. (Mathijs) Arts

Advocaat & Partner

Bel Pieter van den Oord