01 juli 2021

LGGA versterkt Privacy Team met komst Jan Baas

Per 1 juli 2021 komt Jan Baas als partner La Gro Advocaten versterken. Baas wordt het hoofd van het Privacy Team van La Gro. Met zijn komst richt La Gro Advocaten zich op de groeiende vraag in de markt op het gebied van privacy en gegevensbescherming. Baas heeft jarenlange ervaring als privacy specialist en is daarbij gespecialiseerd in het bestuursrecht. Jan Baas zet bij La Gro tevens zijn bredere bestuursrechtelijke praktijk voort.

Caroline de Weerdt over de uitbreiding: “We zijn trots dat we als kantoor doorgroeien. We hebben een succesvolle privacy praktijk. Met de komst van Jan willen we meebewegen met de groeiende vraag op dit gebied. Deze samenwerking met de andere partners Benjamin Niemeijer en Anke van de Laar heeft grote toegevoegde waarde, waardoor we onze cliënten nog beter kunnen ontzorgen.”

Privacy

De toenemende technologische ontwikkelen en de invoering van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), zorgen er voor dat privacy in de praktijk een steeds belangrijker onderwerp is geworden.

Het Privacy Team van La Gro focust zich volledig op deze onderwerpen en kan met gespecialiseerde advocaten de begeleiding en adviezen geven die overheden, ondernemingen en organisaties nodig hebben.

Auteur
Mr. C.A. (Caroline) de Weerdt

Advocaat & Partner

Bel: 0172-503 250